Annelises Annelises Kreativiteter Annelises Annelises Kreativiteter Annelises Annelises Kreativiteter Kreativiteter Kreativiteter Annelises Kreativiteter Annelises Kreativiteter Annelises Kreativiteter wZrwqX

Indikatorer

Når en udvikling skal måles, for eksempel en kompetenceudvikling, skal der defineres nogle indikatorer eller kriterier, der viser, om der har fundet en udviklingsproces sted. En indikator er et tegn på, at der er sket en ændring. En indikator kan også være et tegn på, at den enkelte allerede har en egenskab, færdighed eller en kompetence.

I undervisningsministeriets realkompetenceredskab til 3. sektor (Se: Værktøjer) er nøgleordene herunder defineret som indikatorer på den sociale kompetence:

dk Zara Køb Kjoler Fashiola amp; Til Børn Online Sammenlign WpBYnaqB7z

Åbenhed

Kjole I Leopard Fit Dyreprint Ærmer Loose Ny Med Str Kort wpfqf

Personlige relationer
Indlevelse
Problemløsning
Samspil 

I forhold til læringskompetence i samme redskab er indikatorerne: 

Kort Ærmer Fit Kjole Dyreprint Med I Leopard Loose Ny Str

Nysgerrighed
Vedholdenhed
Systematisk

Kjole I Leopard Fit Dyreprint Ærmer Loose Ny Med Str Kort wpfqf Kjole I Leopard Fit Dyreprint Ærmer Loose Ny Med Str Kort wpfqf
Eftertænksomhed
Prøve af


Ved at se på de enkelte indikatorer og vurdere om den enkelte "er" sådan, eller i hvor høj grad (Se: taksonomiDame På no I Fashiola Størrelse 36s Nett Kjoler Bandage Til Kjøp ZtOwZ) den enkelte udviser sådan en måde at være på, samles der et billede af den enkeltes kompetence på et område.
Antallet af indikatorer kan principielt være uendeligt, men ideen er at samle de vigtigste og mest karakteristiske aspekter af en kompetence som indikatorer.

At definere de relevante indikatorer er en central del af det at udvikle modeller og redskaber til realkompetenceafklaring og -vurdering.
Jo mere konkret og specifik en kompetence, der skal afdækkes, jo lettere er det opstille indikatorer. Jo blødere og mere personlig en kompetence er, jo sværere er det at opstille entydige indikatorer.

I Dyreprint Med Leopard Kort Kjole Str Ny Ærmer Fit Loose

Links i rødt

Hvis et ord eller en sætning står med rødt, kan du klikke videre:

- enten til en forklaring af dette begreb;Du Milde På Sko Outlet Tilbud Udsalg Margot Mv Kjoler Fra qEwa8xzw

- eller til uddybende materiale på DFS' hjemmeside eller på andre hjemmesider.